image

Pemdes Gebangsari esuk kiye mbagi” SPPT aring ketua RT sing dipandegani Kades Gebangsari langsung kon dibagi aring wargane ben ndang cepet dibayar dadi lunase ora ngasi jatuh tempo..  Pertemuane dirawuhi pak Camat lan stafe kecamatan Tambak……